Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tandteknikerstudent berättar

Anna Andrén, 28, läser fjärde terminen på tandteknikerprogrammet. Hon valde utbildningen för att den ger en bra blandning av det teoretiska och praktiska arbetet. Anna vill ha ett yrke där hon kan känna att hon har skapat någonting när dagen är slut.

- Jag känner till 100 procent att jag har valt rätt. Självklart föredrar jag vissa moment framför andra men som helhet är jag väldigt nöjd. Det bästa med utbildningen är att jag får arbeta mycket praktiskt. Jag får utlopp för min kreativitet.

Bland det bästa med programmet hittills, tycker Anna, är att hon har lärt sig så mycket på kort tid. Det är också otroligt roligt att få umgås med och lära känna studenterna över programgränserna inom ämnet odontologi – man lär sig mycket av varandra. Anna ser ljust på framtiden även om branschen går mot mer digitaliserade arbeten. Hantverket och fingertoppskänslan kan aldrig bytas ut av en maskin.

- Jag vill skaffa erfarenhet och en rutin i yrket så att jag känner mig trygg i alla moment. Kanske kan jag också hitta något jag vill specialisera mig i.

Sidansvarig: Johan Thompson|Sidan uppdaterades: 2018-08-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://odontology.gu.se/utbildning/Tandteknikerprogrammet/tandteknikerstudent/
Utskriftsdatum: 2020-01-27