Thomas Kvist utsedd till excellent lärare

Nyhet: 2015-11-18

Universitetslektor Thomas Kvist vid avdelningen för endodonti har utsetts till excellent lärare vid Sahlgrenska akademin.

Det här är första gången som Sahlgrenska akademin utsett excellenta lärare. Thomas Kvist är en av fem lärare som nu kan titulera sig excellent lärare.

I en kommentar till Akademiliv säger Thomas Kvist;
– Det är roligt att få ett erkännande för många års arbete som lärare på olika nivåer i mitt ämne. Det ger också uppmuntran att arbeta vidare enligt de modeller jag använder i min undervisning för att integrera praktiska färdigheter, teoretiska kunskaper och ett gott omdöme som utgör grunden för en god yrkeskompetens som tandläkare.

Läs hela artikeln på Akademiliv.se