Sargon Barkarmo - In vivo and in vitro studies of polyetheretherketone: bone formation, inflammatory response and biofilm formation

Disputation

Avhandling för odontologie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, Institutionen för odontologi, Avd för oral protetik/odontologisk materialvetenskap.

Avhandlingens titel: In vivo and in vitro studies of polyetheretherketone: bone formation, inflammatory response and biofilm formation

Avhandling för odontologie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, Institutionen för odontologi, Avd för oral protetik/odontologisk materialvetenskap .

Opponent: Klaus Gotfredsen, Köpenhamns universitet, Köpenhamn, Danmark

Betygsnämnd: Ingemar Abrahamsson, Christel Larsson och Pentti Tengvall