Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Jessica Berglundh - Tiden går, Munhålan består?

Föreläsare

Jessica Berglundh är tandläkare på Folktandvården Olskroken, Folktandvården Västra Götaland och styrelseledamot i Göteborgs Tandläkare-Sällskap

Synopsis

Sedan tidernas och tandläkarutbildningens begynnelse har Munhålan varit Odontologiska Föreningens kårhus. För tusentals studenter har huset varit en outsinlig källa till glädje, sång och stolsdans. Beläget i vackra Änggården nära Odontologen är Munhålan en självklar del av vardagen för tandläkarstudenterna i Göteborg. Sedan 2010 är Göteborgs Tandläkare-Sällskap dess ägare och förvaltare av decennier av studenttraditioner. 
Denna presentation kommer bjuda på en tidsresa genom Munhålans historia, nutid och framtidens utmaningar. Vi kommer nostalgiskt blicka tillbaka på vår egen studenttid och glädjas med dagens studenter. Det blir en exposé av minnen för de som stått på ett ben till Måsen, de som härjat och de som aldrig varit på snusen.
 

Sidansvarig: Johan Thompson|Sidan uppdaterades: 2017-08-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?