Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till tandhygienistprogrammet

Upprop och introduktion

Måndagen den 21 augusti 2017 kl. 09.30 är det upprop och information i hörsal Arvid Carlsson, Medicinaregatan 3, Academicum.

Tandhygienistprogrammet har obligatorisk närvaro vid uppropet. Du registreras på den första kursen efter uppropet. Det är först när du är registrerad som du faktiskt är student på tandhygienistprogrammet vid Göteborgs universitet.

Frånvaro vid uppropet kan undantagsvis beviljas av utbildningshandläggare Anja Ehn, tel: 031-786 2930, e-post: anja.ehn@odontologi.gu.se

Kom ihåg att du också måste besvara antagningsbeskedet (gäller urval 1) på www.antagning.se senast 28 juli.

Tacka nej tlll din plats

Om du inte avser att ta din plats i anspråk vänligen meddela detta omgående till utbildningshandläggare Anja Ehn, tel: 031-786 29 30 eller e-post anja.ehn@odontologi.gu.se

Om du tackar nej via e-post ange ärende, namn, personnummer och telefonnummer.

Reservantagning

Reservantagning sker kontinuerligt från det att en antagen student tackar nej till sin plats. Du som är reserv erbjuds ledig plats enligt turordning. Kontakt sker i första hand via telefon. Det är därför viktigt att du är kontaktbar vid terminsstart. Vi kontaktar endast de som erbjuds plats och vi kan tyvärr inte ge några besked om dina chanser till antagning.

Hur stor är chansen att jag blir antagen som reserv?

Det är omöjligt att svara på eftersom det beror på hur många av de antagna som tackat ja till sina platser och registrerar sig.

Ju lägre reservnummer du har desto högre chanser att kunna bli antagen. Reservantagningen pågår normalt från kurstart och två veckor framåt.

Jag är antagen men kan inte ta min plats den här terminen - söka anstånd

Om du blir antagen men inte kan påbörja din utbildning kan du ansöka om anstånd med studiestarten för att påbörja utbildningen en senare termin. Det krävs att du har särskilda skäl för att inte kunna börja.

Sektionen för antagning kan ge mer information.

Sidansvarig: Anja Ehn|Sidan uppdaterades: 2017-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?