Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till tandläkarprogrammet

Upprop och introduktion

Måndagen den 21 augusti 2017 kl. 09.30 är det upprop och information i Hörsal Arvid Carlsson, Medicinaregatan 3.

Tandläkarprogrammet har obligatorisk närvaro vid uppropet. Du registreras på den första kursen efter uppropet. Det är först när du är registrerad som du faktiskt är student på tandläkarprogrammet vid Göteborgs universitet.

Frånvaro vid uppropet kan undantagsvis beviljas av utbildningshandläggare Britt Losman, e-post: britt.losman@odontologi.gu.se

Kom ihåg att du också måste besvara antagningsbeskedet (gäller urval 1) på www.antagning.se senast 28 juli.

Tacka nej till din plats

Om du inte avser ta din plats i anspråk meddela detta omgående i första hand på www.antagning.se. Följ anvisningarna där på Mina sidor. Alternativt kontakta utbildningsadministratör Britt Losman på e-post: britt.losman@odontologi.gu.se. Ange ärende, namn och personnummer.

Reservantagning

På tandläkarprogrammet tillämpas överintag vilket innebär att chansen att bli reservantagen minskar.

Du som är reserv erbjuds plats enligt turordning. Vi kontaktar reservplacerade via telefon. Det är därför viktigt att du är kontaktbar vid terminsstart. Vi kontaktar endast de som erbjuds plats och vi kan tyvärr inte ge några besked om dina chanser till antagning.

Hur stor är chansen att jag blir antagen som reserv?

Det är omöjligt att svara på eftersom det beror på hur många av de antagna som tackat ja till sina platser och registrerar sig. Ju lägre reservnummer du har desto högre chanser att kunna bli antagen. Reservantagningen pågår normalt från kurstart och fyra veckor framåt.

Jag är antagen men kan inte ta min plats den här terminen - söka anstånd

Om du blir antagen men inte kan påbörja din utbildning kan du ansöka om anstånd med studiestarten för att påbörja utbildningen en senare termin. Det krävs att du har särskilda skäl för att inte kunna börja.

Sektionen för antagning kan ge mer information.

Sidansvarig: Britt Losman|Sidan uppdaterades: 2017-06-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?