Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Torgny Alstad

Univ lekt/övertandl

Torgny Alstad
Univ lekt/övertandl
Akademisk grad: Doktor,
torgny.alstad@gu.se
031-786 3223

Rumsnummer: 6173
Postadress: Box 450, 40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 12 , 41390 Göteborg


Sektion 2 - odontologi vid Institutionen för odontologi (Mer information)
Box 450
405 30 Göteborg

Besöksadress: Medicinaregatan 12 F , 405 30 Göteborg

Senaste publikationer

Socker hos biskop Brask och andra under senmedeltid i Sydsverige
Torgny Alstad
Biskop Brasks måltider - Svensk mat mellan medeltid och renässans, Stockholm, Atlantis, Kapitel i bok 2016
Kapitel i bok

Mandibular trabecular bone structure in adults with Crohn's disease.
Grethe Jonasson, Fredrik Lindberg, Alberto Jorge, Torgny Alstad, Hossein Kashani
Clinical oral investigations, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Minimalinvasiv tandvård
Torgny Alstad
Aktuel Nordisk Odontologi 2013, Köpenhamn, Munksgaard, Kapitel i bok 2013
Kapitel i bok

Trabecular pattern in the mandible as bone fracture predictor.
Grethe Jonasson, Torgny Alstad, Flor Vahedi, Ingvar Bosaeus, Lauren Lissner et al.
Oral surgery, oral medicine, oral pathology, oral radiology, and endodontics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2009
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Associations between oral sugar clearance, dental caries, and related factors among 71-year-olds
Torgny Alstad, Ingvar Holmberg, Tor Österberg, Dowen Birkhed
Acta Odontologica Scandinavica, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2008
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Patterns of carbohydrate intake--a study of typology, associations and changes over time in an elderly Swedish population.
Torgny Alstad, I Holmberg, Tor Österberg, Bertil Steen, Dowen Birkhed
The journal of nutrition, health & aging, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2006
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Intake of lactose, starch and different fibres in the elderly - a cross-sectional and longitudinal study
Torgny Alstad, Tor Österberg, Bertil Steen, Dowen Birkhed
Scand J Nutr, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2001
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 10 av 11

2016

Socker hos biskop Brask och andra under senmedeltid i Sydsverige
Torgny Alstad
Biskop Brasks måltider - Svensk mat mellan medeltid och renässans, Stockholm, Atlantis, Kapitel i bok 2016
Kapitel i bok

2014

Mandibular trabecular bone structure in adults with Crohn's disease.
Grethe Jonasson, Fredrik Lindberg, Alberto Jorge, Torgny Alstad, Hossein Kashani
Clinical oral investigations, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2013

Minimalinvasiv tandvård
Torgny Alstad
Aktuel Nordisk Odontologi 2013, Köpenhamn, Munksgaard, Kapitel i bok 2013
Kapitel i bok

2009

Trabecular pattern in the mandible as bone fracture predictor.
Grethe Jonasson, Torgny Alstad, Flor Vahedi, Ingvar Bosaeus, Lauren Lissner et al.
Oral surgery, oral medicine, oral pathology, oral radiology, and endodontics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2009
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2008

Associations between oral sugar clearance, dental caries, and related factors among 71-year-olds
Torgny Alstad, Ingvar Holmberg, Tor Österberg, Dowen Birkhed
Acta Odontologica Scandinavica, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2008
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2006

Patterns of carbohydrate intake--a study of typology, associations and changes over time in an elderly Swedish population.
Torgny Alstad, I Holmberg, Tor Österberg, Bertil Steen, Dowen Birkhed
The journal of nutrition, health & aging, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2006
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2001

Intake of lactose, starch and different fibres in the elderly - a cross-sectional and longitudinal study
Torgny Alstad, Tor Österberg, Bertil Steen, Dowen Birkhed
Scand J Nutr, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2001
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 10 av 11

Sidansvarig: Johan Thompson|Sidan uppdaterades: 2017-02-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?