OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

GU rankas högt inom Dentistry i senaste QS rankingen

Nyhet: 2017-06-12

I QS World University Rankings för 2017 placerar sig Göteborgs universitet på plats 10 inom Dentistry. Det här är den främsta placeringen av GU:s 15 smala ämnesrankningar.

Göteborgs universitet tappar i år 19 placeringar i QS rankning. Tappet ligger framförallt i indikatorn Employer Reputation, där vi faller 188 placeringar. Denna indikator försöker mäta hur populära lärosätenas alumner är bland arbetsgivare, men anses vara mycket
instabil och mycket otillförlitlig.

Enheten för utredning och lärarutbildnings rapport om resultet för Göteborgs universitet