Kalendarium

Amina Basic - Importance of bacterial hydrogen sulfide in the pathogenesis of periodontal diseases

Tid: 2017-10-20 kl 09:00,
Plats: Academicum, Medicinaregatan 3 - Hörsal Arvid Carlsson

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för odontologie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, Institutionen för odontologi, Avd för oral mikrobiologi och immunologi.

Sara Alizadehgharib - Dental acrylates: Interaction with the immune system

Tid: 2017-10-27 kl 13:00,
Plats: Odontologen, Medicinaregatan 12 A-G - F-sal 3

Heba Ashi - Sweet taste perception with focus on oral and general health

Tid: 2017-11-08 kl 09:00,

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för odontologie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, Institutionen för odontologi, Avd för cariologi.

Ziad Barghash - On nerve function after Orthognatic Surgery

Tid: 2017-11-29 kl 13:00,
Plats: Odontologen, Medicinaregatan 12 A-G - F-sal 3

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för odontologie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, Institutionen för odontologi, Avd för oral och maxillofacial kirurgi.

Pamela Uribe Trespalacios - Clinical and Molecular Studies on Impacted Canines and the Regulatory Functions and Differentiation Potential of the Dental Follicle

Tid: 2017-12-15 kl 09:00,

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för odontologie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, Institutionen för odontologi, Avd för ortodonti